Hyaluron Pen

Filler utan nålar är en helt ny revolution inom skönhetsbranschen

Den arbetar med en kraft på 800 km/h och öppnar en mikrokanal i huden och för direkt in fillern under huden från epidermis till dermis. Fillern fördelas jämnt och bildar inga klumpar. Metoden är säker som inte ger några bestående
biverkningar. Resultatet syns omedelbart. Behandlingen är i stort sett smärtfri.

Med denna teknik kan vi behandla läppar, naslobialveck och andra små rynkor .
I behandlingen ingår 1ml filler.

Om man vill fördela sin filler på både läppar och naslobialveck/andra rynkor runt munnen så rekommenderar jag dig att boka 1ml istället för 0,5. Om du vill ha ett fylligare resultat av din läppförstoring rekommenderas även där att du bokar 1ml.
Denna metod är smärtfri och har samma hållbarhet som vanlig filler som injeceras. Det är samma filler man använder som injeceras.

Där jobbar jag med
ZFill contour²

Perfekt för nålrädda personer men som ändå vill ha fylliga, vackra läppar.

ZFill refresh²

Utför jag skinboster kraftig återfuktning av hud med hjälp av hyaluronsyra och glycerin. Reckomenderas att göra som kur några ggr.

Hyaluronsyran appliceras under huden med hjälp av lufttryck , behandlingen gör inte ont utan man kan på sin höjd reagera lite på¨knäppet¨ som låter när hyaluronsyran skjuts in.

​Resultatet varar mellan 6-8 månader beroende på din kropps ämnesomsättning och hur ofta du har gjort denna behandling. Det är som med vanlig filler, ju oftare du gör behandlingen desto längre sitter det i. jag vill be dig också om du ska hjälpa mig med en kampanj, som ska läggas på bilsden, där vattnet på första sida , annars jag har redan glömt hyr man gör och kan göra fel!
månadens kampanj micropigmenterin för läppar Akvarell teknik 2 500 kronor, gäller hela februari.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.