Microneedling

Microneedling (mikronålning) med DermoPen är en resultatinriktad behandling som är hudföryngrande, minskar fina linjer och akneärr, samt förbättrar hudens textur och färg.

Vid behandlingen används nålar som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller och ny frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas aktiva ämnen ner i huden som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

Antalet behandlingar som behövs beror på hudens tillstånd och önskat resultat, men vanligtvis rekommenderas 4-6 behandlingar med 3-6 veckors mellanrum.

Mesoterapi

Mesoterapi är en av de mest effektiva och mest populära skönhetsbehandlingar. Den tillför effektivt näring till huden samt återställer hudens friska, ungdomliga utseende - en unik estetisk behandling. Med hjälp av mikroinjektioner kan vi tillföra huden hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Injektionerna stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden.

Vi erbjuder behandlingar över hela ansiktet eller på önskade områden, bland annat hals och dekolletage. Detta är en snabb behandling som både behandlar och förebygger, perfekt för trött och uttorkad hud! Redan vid första behandling märks en skillnad. Rynkorna reduceras, hudtonen förbättras och återfuktas på djupet, pigmentering minskar och hyn blir även spänstigare.

För bästa resultat skall behandlingen utföras 4-6 gånger med 2-4 veckors mellanrum. För att förlänga och bibehålla resultatet bör man göra två stycken touch-up-behandlingar per år.


BB Glow behandling. NYHET!

I behandling ingår mesoserum, bb glow serum och lugnande gel mask.

BB Glow Treatment Är Årets mest moderna behandling.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både  kvinnor och män och har inga ålderbegränsningar.


BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär att vi kan arbeta på övre  och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreanska tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumets effekt förstärks efter ca. två veckor. För  att få en bestående effekt på  upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.