Irina Balmages

home

Företag

Företaget startade 2009 och jag har sedan start arbetat med exklusiva och professionella hudvårdsprodukter som ACADÈMIE. Jag erbjuder professionella ansiktsbehandlingar samt skönhetsbehandlingar.

bookmark

Kvalitè

Jag står för hög kvalité. Allt från våra utbildningar till produkterna som jag jobbar med skall vara de bästa, så att du som kund får det bästa resultatet på din behandlig.

graduation-cap

Kunskap

Jag är certifierad och CIDESKO examinerat hudterapeut sedan 2000, är även utbildad mig fransstylist sedan 2015, med åtta år av erfarenhet från spa-branschen.

star

Snabb och pålitlig

Jag lägger stor fokus på att uppnå ett bra resultat av din behandling samtidigt som du får möjlighet att stressa ner och få en avkopplande stund.

Kort om Destination: Beautiful

Destination: Beautiful är en salong i centrala Stockholm som tar allt från massage och välbefinnande till ögonfransförlängning och skönhetsvård på största allvar.

Här jobbar fingerspetsproffs som lägger stor vikt vid service och att du ska ha det bra. De gör det lilla extra för att du ska bli en av de många kunder som kommer tillbaka om och om igen. För det är det finaste betyg man kan få.

Välkommen!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.